Ειδική τιμητική εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας
ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Ειδική τιμητική εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου και η Αντιδήμαρχος Υγείας Ματίνα Νέρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας σας προσκαλούν σε μια ειδική τιμητική εκδήλωση για την Μητρότητα, την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 18.30, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Λ. Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, 19 010, Καλύβια).

Σ
την εκδήλωση με θέμα “Η υγεία της μητέρας ως στέρεη βάση της ανιδιοτελούς προσφοράς της”, διακεκριμένοι επιστήμονες θα μιλήσουν για διαφορετικές παραμέτρους της σωματικής υγείας και ψυχολογικής ευεξίας της μητέρας δίνοντας έμφαση στη σημασία που έχει για το παιδί και για όλη την οικογένεια μια υγιής και ευτυχισμένη μαμά.

Ομιλητές:

  • Τσιρώνης Λ. Δημήτρης, MD Χειρούργος Μαστού- Γενικός Χειρούργος, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Ιατρικού Κέντρου Π. Φαλήρου, «Πρόληψη & Θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού»
  • Αλεξίου Σαβίνα, Μαία- Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού, «Μητρικός Θηλασμός, ένα δώρο ζωής»
  • Τσαλιαγκός Δ. Πέτρος, Διευθυντής Εσπερινού Γενικού Γυμνασίου Λυκείου Λαυρίου, θεολόγος, Πολιτισμολόγος, Msc Σχολικής Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής, Pgd Παιδοψυχολογίας, Συνεργάτης (Μέντωρ) Πανεπιστημίου Αθηνών, «Το εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαυρίου ως μία 2η ευκαιρία στη ζωή και στα όνειρα».
  • Δεμενεοπούλου Σοφία, RN, MSc Νοσηλεύτρια Δήμου Σαρωνικού, «Οδηγός λεμφοιδήματος».

Να είστε όλοι εκεί σε μια εκδήλωση που θα συμβάλει με ουσιαστικό τρόπο στη διαφύλαξη και τη βελτίωση της υγείας των μαμάδων!