Δράσεις του ΚΕΠ Υγείας Διονύσου
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ

Δράσεις του ΚΕΠ Υγείας Διονύσου

Η Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού σε συνεργασία με τα ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου προγραμματίζουν εντός του Μαΐου τις ακόλουθες δράσεις:

ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ
Στις 3, 8 και 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος και ΤΕΣΤ ΠΑΠ από τον γυναικολόγο κ. Εμμανουήλ Κοντιζά στο χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου του Δήμου (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28). Τα ραντεβού θα γίνουν πρωινές ώρες.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΛΙΩΣΗ
Την Τρίτη 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί δράση από τις 13:00 μ.μ. μέχρι τις 17:00 μ.μ., με θέμα την αξιολόγηση και ενημέρωση για την σκολίωση σε μαθητές και μαθήτριες από την κ. Εύη Πατσιά – Θεραπεύτρια Αποκατάστασης κίνησης. Η δράση θα λάβει χώρα στο χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου του Δήμου Διονύσου (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28).
ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ
Την Παρασκευή 19 Μαΐου από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί μέτρηση σακχάρου αίματος και αρτηριακής πίεσης στο χώρο της Λαϊκής αγοράς (Άγιος Στέφανος), καθώς κι ενημέρωση για το πρόγραμμα του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου.
Την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί μέτρηση σακχάρου αίματος και αρτηριακής πίεσης στο χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου του Δήμου (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28).
Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο τηλέφωνο 210-6217830.