Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση και τη χρόνια φλεβική νόσο
ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση και τη χρόνια φλεβική νόσο

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το δίκτυο Φαρμακείων Green Pharmacy του προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.) διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση και τη χρόνια φλεβική νόσο, στις 15, 16 και 17 Απριλίου.

Σ
υγκεκριμένα:

  • Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στη Βούλα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία, (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, 166-73 Βούλα) θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις οστεοπόρωσης, από 10:00 έως 13:00 υπό την ιατρική επίβλεψη του ορθοπαιδικού, κ. Οκταπόδα Ιωάννη. Από τις 12:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για τη χρόνια φλεβική νόσο, υπό την ιατρική επίβλεψη του αγγειοχειρουργού, Δρ Γαλανόπουλου Γεώργιου.
  • Την Τρίτη 16 Απριλίου στη Βάρη, στο δημοτικό θέατρο Βάρης, (Άττιδος 7, 166-72 Βάρη) θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις οστεοπόρωσης, από 10:00 έως 13:00 υπό την ιατρική επίβλεψη του ορθοπαιδικού, κ. Οκταπόδα Ιωάννη.
  • Την Τετάρτη 17 Απριλίου στη Βουλιαγμένη, στο πρώην Δημαρχείο Βουλιαγμένης, (Αφροδίτης 2, 166-71 Βουλιαγμένη) θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις για τη χρόνια φλεβική νόσο, από τις 12:00 έως 15:00 υπό την ιατρική επίβλεψη του αγγειοχειρουργού Δρ.Γαλανόπουλου Γεώργιου.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα 213-2019922, από Δευτέρα 1 Απριλίου έως Παρασκευή 12 Απριλίου ώρες 10:00 – 15:00.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.