Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών στην πρωτότυπη περιβαλλοντική δράση “Marathon Clean Up”
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών στην πρωτότυπη περιβαλλοντική δράση “Marathon Clean Up”

Οι δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών και ομάδων στην πρωτότυπη δράση καθαρισμού της Παραλίας Μαραθώνα και του Σχινιά, με την ονομασία “1ο Marathon Clean Up”, ξεκίνησαν! Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου και θα έχει τη μορφή αγώνα μεταξύ ομάδων των 4-6 ατόμων.

Ο
καθαρισμός της παραλίας θα ξεκινήσει από τη θέση “Μπρεξίζα” και θα φτάσει ως το ποταμάκι στον Σχινιά. Και για το Σάββατο και για την Κυριακή, η Why-Not έχει προγραμματίσει σειρά πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων για μεγάλους, αλλά και για τα μικρά παιδιά, που θα μπορούν, συνοδεία των γονιών τους, να διασκεδάσουν μαθαίνοντας για τη σημασία του περιβάλλοντος μέσα από παιδαγωγικά παιχνίδια.

Η συμμετοχή όλων, σε όλες τις εκδηλώσεις, είναι δωρεάν, όπως επίσης δωρεάν θα παρασχεθεί σε ομάδες και εθελοντές ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον καθαρισμό της παραλίας με ασφάλεια.

Να σημειώσουμε ότι η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο.

Η δράση θα κλείσει με συναυλία Stavento – Ήβης Αδάμου, επίσης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η διοργάνωση της δράσης και των συνοδευτικών εκδηλώσεων ανήκει στη Μ.Κ.Ο. Why–Not, ενώ η πρωτοβουλία του καθαρισμού τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Why–Not ή κάντε σάρωση στο QR Code στην αφίσα της εκδήλωσης.