Με premium παροχές οι κατοικίες στη Βούλα
APOLLO HILLS

Με premium παροχές οι κατοικίες στη Βούλα

Mία σειρά από παροχές που περιλαμβάνουν από κάρτα μέλους στο Μουσείο Μπενάκη αλλά και συνδρομή σε beach club της Αθηναϊκής Ριβιέρας μέχρι τις πιο προφανείς, εντός του συγκροτήματος, για πρόσβαση σε μία σειρά από αθλητικές και λοιπές εγκαταστάσεις θα έχουν στη διάθεσή τους οι αγοραστές του συγκροτήματος Apollo Hills στη Βούλα.

A
πό το ενδιαφέρον για τις πρώτες πωλήσεις του συγκροτήματος, που έχει αναλάβει και ήδη «τρέχει» η Greece Sotheby’s International Realty διαπιστώνεται σημαντικό ενδιαφέρον από την Ελλάδα αλλά σε μεγάλο βαθμό και από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης και της Ομογένειας κυρίως από τις ΗΠΑ.

Το project αξίας άνω των 200 εκατ. ευρώ έχει ξεκινήσει ήδη να αναπτύσσεται σταδιακά από τις Hines και Henderson Park σε έκταση που αγοράστηκε για τον σκοπό αυτό από το Μουσείο Μπενάκη με την προοπτική οι πρώτες κατοικίες να αρχίσουν να παραδίδονται από το καλοκαίρι του 2026 και μετά. Το δίδυμο των επενδυτών δίνει και τη δυνατότητα- σε συνέχεια σχετικής συμφωνίας- χρηματοδότησης μέσω τράπεζας με LTV (Loan to Value ratio- o λόγος του ποσού του δανείου προς την αξία του ακινήτου) έως 80% και 70% για αγοραστές χωρών εκτός Ε.Ε., με διάρκεια έως 35 χρόνια, περιθώριο σταθερού επιτοκίου από 2,90%, περιθώριο κυμαινόμενου επιτοκίου από 1,50%. Με βάση τις ήδη αναρτημένες αγγελίες για το συγκρότημα η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο παρουσιάζουν μεγάλη διακύμανση ξεκινώντας από τα περίπου 8.700 ευρώ και ανεβαίνουν, φτάνοντας και τα 12.900 ευρώ ανά τ.μ. για ένα ρετιρέ 203 τ.μ. που πωλείται στα 2,62 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνουν οι συντελεστές του, το Apollo Hills, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Porphyrios Associates, αναμένεται να μεταμορφώσει ένα αστικό σημείο σε μια «εκλεπτυσμένη οικιστική κοινότητα. Το συγκεκριμένο έργο, για τη δημιουργία του οποίου συνεργάστηκε και το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Diarchon, αναδεικνύει τη Βούλα ως ένα από τα πιο ελκυστικά προάστια της Αθηναϊκής Ριβιέρας, δημιουργώντας παράλληλα και ένα νέο σημείο αναφοράς για τη βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη μέσω της πράσινης με πιστοποίηση BREEAM αρχιτεκτονικής του».

Για τη σχεδιαστική ομάδα πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό των κτιρίων αποτέλεσε η συνύπαρξη με το θαλάσσιο στοιχείο «σαν γιοτ διάσπαρτα κατά μήκος της ακτογραμμής», σύμφωνα με τον ιδρυτή των Porphyrios Associates κ. Δημήτρη Πορφύριου. Κάθε κατοικία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το τί ζητεί ο αγοραστής με τρεις επιλογές για φινιρίσματα υλικών σε χώρους όπως η κουζίνα, το κύριο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Στο ενεργειακό κομμάτι, το συγκρότημα θα περιλαμβάνει σύστημα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με φωτοβολταϊκά ηλιακά πάνελ στην οροφή, προηγμένες αντλίες θερμότητας, τζάκια βιοαιθανόλης κ.α.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της επένδυσης και κατόπιν σχετικής συμφωνίας με το δήμο, το Apollo Hills έχει παραχωρήσει πάνω από 11.000 τ.μ. για τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και πάρκων στην περιοχή. «Επιπλέον η κοινότητα δημιουργείται με απόλυτο σεβασμό στους υφιστάμενους πολεοδομικούς κανόνες και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής», όπως προτάσσει το επενδυτικό δίδυμο για το έργο που τοποθετείται 16 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας, στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του Υμηττού.

Oι αγοραστές του συγκροτήματος, πέραν των υπόγειων χώρων στάθμευσης, των υπηρεσιών φύλαξης και 24ωρων βοηθητικών υπηρεσιών, θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από premium παροχές (εσωτερική/ εξωτερική πισίνα, σύγχρονες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου, εξωτερική παιδική χαρά κ.α.), μεταξύ των οποίων και αποκλειστική συνδρομή μέλους σε beach club για πρόσβαση σε παραλία της Ριβιέρας αλλά και συνδρομή μέλους στο Μουσείο Μπενάκη.