Παρουσίαση του Παιδικού Παραμυθιού «Ενας κούκος φέρνει την Ανοιξη»
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παρουσίαση του Παιδικού Παραμυθιού «Ενας κούκος φέρνει την Ανοιξη»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού «Ένας Κούκος φέρνει την Άνοιξη» από τις Εκδόσεις «Κομνηνός», την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 5.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο).

Γ
ια το παραμύθι θα μιλήσουν η συγγραφέας Ζωή Αγγελή, μαζί με την Έλενα Ματζαρίδη και την εικονογράφο του παραμυθιού Πόπη Σουλιώτη – Φαραζή. Την αφήγηση και το τραγούδι αναλαμβάνει η Ευαγγελία Ευστρατίου.

Πρόκειται για μια διαδραστική παρουσίαση με παιχνίδι, χαρά και εκπλήξεις. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Πρόγραμμα «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ».

Λίγα λόγια για το παραμύθι:

«Είμαι ο Περιεργούλης. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, διαφορετικό όπως και όλα τα άλλα. Μου αρέσει πολύ να ρωτάω. Γιατί; Πώς; Κάποιες φορές οι υπόλοιποι ενοχλούνται με τις τόσες ερωτήσεις, μα εγώ τους απαντώ: «Αν δεν ρωτήσω, πώς θα μάθω»; Μου αρέσει πολύ να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Κι αν μάθω κάτι που πιστεύω, ότι είναι σημαντικό και ωφέλιμο για άλλους ανθρώπους, με πολύ χαρά το μοιράζομαι. Έτσι γεννήθηκε αυτό το βιβλίο. Είναι ένας τρόπος που σκέφτηκα, για να μοιραστώ κάτι σημαντικό που έμαθα».

Απευθύνεται σε ηλικίες 4 – 7 ετών.

H παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού βιβλιοπαρουσιάσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαρκοπούλου.

Στο χώρο θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους!