Νέες πολιτιστικές εμπειρίες: Δεύτερος προορισμός Αιθιοπία!
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νέες πολιτιστικές εμπειρίες: Δεύτερος προορισμός Αιθιοπία!

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσκαλεί τους επιβάτες και επισκέπτες του σε νέους προορισμούς, με μία ακόμη πολιτισμική εμπειρία που θα «ζωντανέψει» στο αεροδρόμιο το DNA τόπων και πολιτισμών, μέσα από το πρόγραμμα Cultural DestiNAtions.

Τ
ην Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο επίπεδο των Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ταξιδεύουμε νοερά μέχρι την Αιθιοπία, την παλαιότερη ανεξάρτητη χώρα στην Αφρική. Πατρίδα του καφέ, με σημαντικά μνημεία και Ιστορία, η Αιθιοπία αποτελεί μια χώρα με αναλλοίωτες τις φυσικές της ομορφιές και τις παραδόσεις.

Με δεύτερο προορισμό την Αιθιοπία την Παρασκευή, μεταξύ 12.00-14.00, το πρόγραμμα Cultural DestiNAtions, ένα πολιτιστικό εγχείρημα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πλατφόρμας σύγχρονου πολιτισμού ελculture, μετά το «ταξίδι» στην Ινδία και την Αιθιοπία το Δεκέμβριο του 2023, θα συνεχιστεί και μέσα στο 2024, με εμπειρίες από μοναδικούς τόπους του κόσμου, σε μια γνωριμία με τα ήθη, τα έθιμα και τα χαρακτηριστικά κάθε πολιτισμού, γεμάτη μουσική, γαστρονομικές απολαύσεις και πολλές εκπλήξεις!

Οι εκδηλώσεις Cultural DestiNAtions θα πραγματοποιούνται σε χώρο ανοιχτό στο κοινό στο Επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών | Ώρα: 12.00-14.00